Svar på Spørsmålsrunden!

Heisann. Da er det på tide å slenge inn svarene til dere, som dere stilte meg ved spørsmålsrunden. Kjempe moro at det kom så mange, og ikke minst gode spørsmål! Så i stedenfor noe mer snikk snakk fra min side så kommer svarene på løpende bånd nedover! Kos dere!

Rakel.
1. Hvordan er en vanlig dag hjemme hos deg?
En vanlig dag for meg avhenger helt om jeg jobber eller ikke. Og om jeg jobber tidlig eller sent. Tidlig så står jeg opp 1 time før jobb, steller meg, spiser og så drar til jobb. Jobber, så trener, er med venner eller slapper av. Og egentlig det samme med senvakter, bare da sover jeg somregel mye lenger, og trener før jobb. Godt det også!
2. Har du det bra for tiden?
Ja, jeg har det utrolig bra for tiden. Har jo tross alt ordna hybel, transport til Bodø, kommet inn på skolen og stort sett bare trives godt med meg selv!
3. Hva har du planer om å gjøre når du er ferdig med å studere?
Tja, det er da enda 3 år til jeg er ferdig med studiene mine, håper jeg. Og da satser jeg på å skaffe meg en fast jobb, starte i den, og etablere meg fast et sted.
4. Favoritt maten din er.... ?
Min favoritt mat er fløtegratinerte poteter, eller kylling stroganof. Jeg klarer ikke bestemme meg, for jeg kunne levd en dag på en av rettene, uansett forhold! He-he... Har faktisk spist fløtegratinerte poteter til frokost en gang før en skoletur, så kanskje valget faller litt mer mot de?!
5. Hvilke blogger leser du?
Jeg leser hvert eneste innlegg som popper opp i min venneliste. Men så skal det også sies at det er noen jeg hopper over, og gjerne sletter "vennene" her på blogg.no med gjevne mellomrom. Det er noen jeg syns er interessante akkurat her og nå, men om 1 måned så leser jeg de ikke lenger. Og jeg leser noen få wordpress blogger. Jeg skal med hånda på hjertet si at jeg IKKE leser noen toppbloggere, som fotballfrue osv. Jeg syns de rett og slett er alt for like hele gjengen! 

Kristina.
1. Har du noen all-time favorittsanger? I så fall - kan du poste dem? :)
Ja, så klart har jeg det! Red - Pieces, My December - Linkin Park, stort sett alle sangene på American Idiot albumet til Green Day og So Far Away - Avenged Sevenfold er nok de jeg har likt best noen sinne. Og så klart kan jeg poste flere av dem, men det får bli i et eget innlegg i morgen.
2. Har du noen fastsatte fremtidsplaner?
Ja, jeg skal starte på studier nå til høsten. Det er jo bestemt. Og jeg har selv bestemt meg for å starte med hest igjen, ikke at det er fastsatt enda, tho.
3. Har du noen ønsker for fremtiden?
Jeg har alt for mange. Jeg ønsker å starte med hest igjen, jeg ønsker å starte med håndball igjen, jeg ønsker å eie mine egen hest, jeg ønsker å eie en hund, jeg ønsker å gifte meg med drømmemannen, få barn og alt som hører til der, osv.
4. Har du noengang hatt et ønske (eller fler) som har gått i oppfyllelse? Fortell i så fall gjerne
Jeg ønsket meg et kamera til bursdag og jul en gang, og jeg fikk halvparten der. Dette var et ønske for å forbedre meg innenfor fotografi, noe jeg må si at jeg har gjort med stjerne i margen. Jeg ønsket å komme inn på idrett på VGS, noe jeg også gjorde. Jeg ønsket meg en valp i stedet for sydentur for 8 år siden, noe som er et resultat av en meget god og snill hund vi har i dag - Doffen. Men om det er noen av de største ønskene enda, det kan jeg ikke si at det er. Vi får se om noen år!
5. Hva var det siste du kjøpte?
Det var togbillett for meg og lillebroren min fra Halden og hjem til Ski, og spleisa på Peppes Pizza som middag. He-he.
6. Har du noen favoritt eiendeler?
JAAA! Jeg elsker kameraet mitt, klokka mi og de nye joggeskoene mine. Jeg har også verdens beste ullgenser, som jeg fikk fra Forsvaret da jeg dimiterte.
7. Ditt beste kjøp ever?
Canon EOS 1000D. Fikk halvparten av foreldrene mine i bursdag/julegave og betalte resta selv.
8. Fortell om en fantastisk opplevelse du har hatt !
Huff da, jeg har jo hatt ganske mange! Men jeg kan jo fortelle om en øvelse hvor jeg ble satt ut av nordlyset i kjære Finnmark. Vi var mitt ute i ingensteds, på vidda, i 25 minus med en frisk vind som pusta oss i nakken. Rett etter vi hadde løst et oppdrag og skulle vende tilbake til leirområdet våres, for å køye, måtte vi jo så klart kle av oss litt tøy for å bli noe kalde for å ikke svette ihjel alt varmt tøy. I det jeg hadde tatt av meg ullgenseren syns jeg nøyansene rundt meg ble litt lysere i rykk og napp, jeg kjappa meg på med jakka for å så titte opp på himmelen. Over meg lyste det grønt, blått og lilla lysbølger. Jeg klarte ikke å tenke på at det var kaldt, at jeg hadde litt dårlig tid, eller noe. Jeg ble helt bundet til nordlyset. Jeg hadde sett det før, og det jeg trodde var sterkt var ikke en dritt i forhold til det jeg så da. Det var sterke bølger, klare farger, og forskjellige farger og mønstre. Det var så magisk at jeg ikke har ord. Nordlyset må virkelig bare oppleves! Et av de beste, koseligste og spennende minnene jeg sitter igjen med.

Karine.
1. Trives du i militæret?
Siden jeg er ferdig dimitert så får jeg svare på det så godt som mulig, om hvordan jeg hadde det. Og ja, jeg trivdes utrolig godt i militæret, og savner det nå i dag.
2. Hva skal du begynne og jobbe som etter militæret?
Jeg har hatt jobb på en nærbutikk like oppe ved meg her jeg bor i 1,5 år, så det blir å fortsette noen uker til på den jobben før studiene tar overhånd. Hva jeg blir å jobbe med da, det vet jeg ikke enda.
3. Hadde du gode karakterer på ungdomsskolen?
Jeg hadde rett over 4.
4. Hvordan går det med deg, har du det bra :)?
Jeg har det veldig bra for tiden, ja. Stor koser meg med ferie, jobb og venner nå før jeg flytter til Bodø.
5.  Redigerer du bildene dine?
Ja, det gjør jeg.
6. Anbefaler du de unge med å begynne i militæret?
JA!!!! Jeg gleder meg til det blir en kjønnsnøytral verneplikt, altså at jenter og gutter blir nødt til å møte på sesjon og møte i Forsvaret til førstegangstjenesten om du blir tjenestedyktig. Jeg syns det er et så bra, stort, og nyttig tiltak at det blir kjempe suverent! Jeg hadde ikke den mest aktive tjenesten der jeg var, men allikevel har jeg lært utrolig mye. Ikke bare om en anderledes hverdag i grønt, men også om meg selv, mine verdier og mine grenser. Så jeg ville nok tatt inn hver eneste lille skrott inn i Forsvaret, slik at alle får en liten bit av den. Anbefales på det aller sterkeste, prøver jeg å få fram!
7. Liker du å pynte deg?
Ja, så klart. Jeg syns det er kjempe stas å ta på meg sminke, fikse håret, høye sko osv. Men jeg går så og si ALDRI i kjoler, og jeg eier ikke ett eneste skjørt. Så det blir som oftest i jeans eller liknende. Trives godt ved det og!
8. Er det noe du savner som ten-åring?
Nei, absolutt ikke. Eller jo, kanskje. Jeg savner kanskje det å ikke være 18 på en måte, for da er det ikke jeg som har ansvaret over alt det dumme jeg gjør, men igjen så er det utrolig godt å stå på egne bein, bestemme litt selv osv.

Psykuskamelus aka Dagensz.
1. Hva og hvor skal du studere?
Jeg skal studere idrett, for å bli faglærer i idrett på videregående skoler. Dette blir jeg å gjøre ved Universitetet i Nordland, som ligger i Bodø.

Linn.
1. Har du noen spesielle fremtidsplaner?
Ja, studiene mine, og det å ta opp hesteinteressen en tid.
2. Hva liker du aller best å gjøre på fritiden?
Fotografere, trene, stallturer og litt forskjellig. Foto og dyr er nok den største interessen!
3. Yndlings drikke?
Fanta Exotic!
4. Yndligs mat?
Fløtegratinerte poteter og kylling stroganof.
5. Hva liker du best ved fotografering?
Det jeg liker best ved fotografering er det å komme inn i min lille verden som ingen kan forstyrre meg i. Kun jeg, modellen eller objektivet, og kameraet mitt. 
6. Har du noen favoritt motiv?
Det er dyr det går i, hunder og hester, men også mennesker er moro å ta bilder av. Det er en liten utfordring enda, men gøy er det!
7. Kan du legge ut tre av favorittbildene dine som du selv har tatt?
Ja, så klart kan jeg det! Kommer rett under svarene dine her.

Hva syns dere, var det gode svar?
Fikk dere vite noe dere kanskje ikke viste? 

7 kommentarer

bra svart:D

ingrid

19.07.2012 kl.10:02

Utrulig fine bilder du tar! Og kjempe fin blogg :D

Maiken - Med I

19.07.2012 kl.10:04

ingrid: Tusen, tusen takk! :D

unni ♕

19.07.2012 kl.12:06

bra svart :-) er utrolig dårlig på å finne spørsmål selv, men var interessant å lese svarene dine på det andre har spurt om :-)

Maiken - Med I

19.07.2012 kl.12:44

unni: Takk takk :) Når det kommer til spørsmålsrunder er jeg dårlig selv. Kan komme med masse gode spørsmål inni hodet mitt når jeg leser blogger, men å spørre i slike runder er en utfordring, hehe. Men godt du likte svarene :)

Nathalie Oberti

20.07.2012 kl.00:14

Herremin hatt så flotte bilder!! Virkelig. Elsket det siste!

Maiken - Med I

20.07.2012 kl.00:46

Nathalie Oberti: ååh tusen takk :) Ja, det er en samling av de 3 jeg er mest fornøyd med for øyeblikket :)

Skriv en ny kommentar


Jeg er ei 19 år gammel jente som bor i Bodø. Jeg studerer faglærer idrett, på Universitetet i Nordland. Her kan dere se bildene jeg tar, lese om treninger og min hverdag. Spørsmål, så send en mail på adressen under konvolutten her!
maiken.f.e@tele2.no

Kategorier

Arkiv

Design:

hits